Καρόλου Ντήλ 3, Θεσσαλονίκη
+30 2310 222540

«Η προληπτική εξέταση για καρκίνο του μαστού, πραγματικά μου έσωσε τη ζωή»

«Μέσα από την καρδιά μου, ευχαριστώ τον εξαιρετικό Χειρουργό Μαστού  τον Κύριο Κωνσταντίνο Καραπαναγιώτη και όλη την ομάδα του. Νομίζω πως υπάρχουν γιατροί και υπάρχουν γιατροί από τον Θεό. Πιστεύω πως ο Κύριος (με κεφαλαίο γράμμα ο Κύριος)  Κωνσταντίνος Καραπαναγιώτης  είναι ένας απ’ αυτούς τους γιατρούς του Θεού. Ο Θεός να τον έχει καλά και την οικογένειά του!». Τα παραπάνω αναφέρει εισαγωγικά στο ευχαριστήριό της  πρώην ασθενής με καρκίνο του μαστού, ενώ συνεχίζει με ένα εξαιρετικά δυνατό το μήνυμα για την αξία των δράσεων προληπτικού ελέγχου που κάθε χρόνο πραγματοποιούνται από τη Χειρουργική Εταιρεία Μαστού στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας ευαισθητοποίησης για τη νόσο.  

Το ευχαριστήριο  

«Ονομάζομαι Ε…… Ξ….. και είμαι εργαζόμενη του Δήμου Θεσσαλονίκης. Για καλή μου τύχη, χάρη στην εθελοντική δράση της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού Βορείου Ελλάδος (ΕΧΕΜ) να πραγματοποιήσει και φέτος εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στο Δημαρχείο, εξετάστηκα και εγώ, μία από τις 460 γυναίκες που προσήλθαν. Όμως εγώ ήμουν η άτυχη, στην οποία κατά την κλινική εξέταση διαγνώστηκε όγκος. Και ήμουν η τυχερή, διότι χάρη σε όλους όσους παρακάτω μνημονεύω, ο καρκίνος ήταν σταδίου Ι και σήμερα είμαι ελεύθερη νόσου.

Θερμά ευχαριστώ όλους όσους συνέδραμαν και γλίτωσα από μία σοβαρή περιπέτεια για την υγεία μου και ίσως για τη ζωή μου:

Τον Χειρουργό Μαστού, μέλος της ΕΧΕΜ, κ. Κωνσταντίνο Καραπαναγιώτη, όχι μόνο για την έγκαιρη διάγνωση στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης, αλλά για τη δωρεάν χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του όγκου και του λεμφαδένα φρουρού, και μάλιστα χωρίς απώλεια του μαστού (τεταρτεκτομή).

Τον Πρόεδρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου κ. Γεώργιο Αποστολόπουλο, για την επέμβαση και τη νοσηλείας μου, χωρίς επιπλέον κόστος.

Τον Επεμβατικό Ακτινολόγο κ. Στέφανο Δαουλκόπουλο, για τη δωρεάν διενέργεια της βιοψίας μαστού προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για κακοήθη όγκο.

Τον Παθολογοανατόμο, Καθηγητή Θωμά Ζαραμπούκα, για τη δωρεά της ιστολογικής μελέτης και των λοιπών εξετάσεων.

Τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Χάρη Αηδονόπουλο, οι οποίοι ενέκριναν και ενθάρρυναν το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού αλλά και γενικότερα για την πρόληψη της υγείας των δημοτών.

Είμαι εδώ, όχι μόνο για να τους ευχαριστήσω, αλλά για να στείλω όσο μπορώ πιο δυνατό το μήνυμα ότι η πρόληψη στον καρκίνο του μαστού, σώζει ζωές!».

Με εκτίμηση

Ε…… Ξ…..

(Σ.Σ: Τα στοιχεία του αποστολέα δεν δημοσιεύονται λόγω προσωπικών δεδομένων)

19 Φεβρουαρίου 2020
error: Content is protected !!