Καρόλου Ντήλ 3, Θεσσαλονίκη
+30 2310 222540

Εκδηλώσεις της Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού για τον καρκίνο του Μαστού

 

Στο διήμερο εκδηλώσεων ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού οργανώνει η  Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού, με ενημερωτικές ομιλίες εξειδικευμένων στο μαστό ιατρών, με κλινικές εξετάσεις γυναικών και υπερηχογράφημα μαστών από ακτινοδιαγνώστες μαστού, με δωρεάν δεύτερη γνώμη για ασθενείς και με προσφορά μαστογραφιών σε προνομιακή τιμή από χορηγούς.

Η διήμερη ενημερωτική εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και πραγματοποιείται το προσεχές Σαββατοκύριακο 14 & 15 Οκτωβρίου. Περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ κλινική εξέταση (ψηλάφηση) και υπερηχογράφημα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων ‘Μ. Αναγνωστάκη’ και στην ‘Αίθουσα του Νερού’ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενούνται οι εκδηλώσεις.

Όπως τονίζει εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, ο Χειρουργός Μαστού του Ιατρικού Διαβαλκανικού, Κωνσταντίνος Καραπαναγιώτης, «η Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ) εργάζεται με σκοπό την προαγωγή της έρευνας για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού και ιδιαίτερα του καρκίνου του μαστού. Επιδιώκει την ενημέρωση των γυναικών για την πρόληψη και την αντιμετώπισή του καρκίνου από πλήθος ειδικών ιατρών που μετέχουν στις ενημερωτικές ομιλίες

Το διήμερο εκδηλώσεων που πραγματοποιείται φέτος σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας περιλαμβάνει εκλαϊκευμένες ομιλίες από εξειδικευμένους στον μαστό ιατρούς καθώς και βιωματικές ομιλίες του Σύλλογου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης».

Στις γυναίκες που θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του διημέρου, θα προσφερθούν 30 μαστογραφίες στον ψηφιακό μαστογράφο του Ιατρικού Διαβαλκανικού για γυναίκες που δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη, στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των ενημερωτικών ομιλιών της εκδήλωση,  ΕΔΩ

error: Content is protected !!