Καρόλου Ντήλ 3, Θεσσαλονίκη
+30 2310 222540

7ο Sail for Pink: Ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής» στη Νέα Παραλία.

Την Κυριακή 12 Μαϊου πραγματοποιήθηκε το 7ο Sail for Pink που περιλάμβανε «διαδρομή αγάπης» από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι το Μέγαρο Μουσικής, τον καθιερωμένο συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα και δράσεις για παιδιά και μεγάλους. Παράλληλα η κινητή μονάδα Μαστογράφου του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου πραγματοποίησε δωρεάν εξετάσεις .

Η εκδήλωση έστειλε για μία ακόμη φορά το πάντα επίκαιρο μήνυμα πως καμία γυναίκα δεν είναι μόνη της και πως με την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος του μαστού μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού νομού Θεσσαλονίκης “Αλμα Ζωής”, Κούλα Δερεκενάρη ο Σύλλογος έχει ως στόχο την παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στη γυναίκα που νοσεί και την οικογένειά της, αλλά και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, ο οποίος όταν διαγνωστεί σε πρώιμο στάδιο είναι 100% ιάσιμος.

  • Στις φωτογραφίες, στιγμιότυπα από την διοργάνωση
error: Content is protected !!