Καρόλου Ντήλ 3, Θεσσαλονίκη
+30 2310 222540

Ενημερωτική εκδήλωση στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Με μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στον Πολύγυρο εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού που οργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Σύλλογο γυναικών με καρκίνο μαστού του Ν. Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής».
Κεντρικός ομιλητής και συντονιστής της συζήτησης που ακολούθησε, ήταν ο διακεκριμένος χειρουργός μαστού κ. Κωνσταντίνος Καραπαναγιώτης οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στην πρόληψη, τη διάγνωση και την θεραπεία της νόσου.
Στην ίδια εκδήλωση μίλησαν η ψυχολόγος του συλλόγου «Άλμα Ζωής» κα. Εύη Καλουτά, η οποία αναφέρθηκε στις ψυχολογικές αντιδράσεις στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της νόσου και η πρόεδρος του συλλόγου «Άλμα Ζωής» κα. Ελένη Ντελιοπούλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, πού πήρε και την πρωτοβουλία για την διοργάνωση της εκδήλωσης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Χαλκιδικής κ. Δημήτρης Τζηρίτης, η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κα. Στέλλα Μπαλάση, εκπρόσωποι γυναικείων συλλόγων και πλήθος κόσμου.

error: Content is protected !!